Lemondási feltételek

Foglalás menete:

Sikeres egyeztetés után a teljes foglalási díj 30 %-a fizetendő előlegként átutalással a Vár-Camping Kft. Budapest Banknál vezetett számlájára.

A foglalás a e-mailben történő visszaigazolással és az előleg megfizetésével érvényes.

A szállásdíj fennmaradó része a kempingben fizethető készpénzzel, bankkártyával, SZÉP kártyával (OTP, K&H, MKB)

Lemondási feltételek:

Egyéni foglalás

A megrendelt szolgáltatás (szállás, étkezés, egyéb szolgáltatás) a tervezett érkezést megelőző 8 napon túl mondható le kötbérmentesen.Az érkezést megelőző 2.-8. nap közötti lemondás esetén a teljes összeg 50 %-a a kötbér (a szolgáltatás teljes díjának felét meg kell fizetni).A tervezett érkezés napján vagy az azt megelőző napon történő lemondás, valamint meg nem érkezés esetén a kötbér a megrendelt szolgáltatás 100 %-a. (a szolgáltatás teljes díját meg kell fizetni).Az előleg elutalásával a lemondási feltételeinket minden vendégünk elfogadottnak tekinti.Megértésüket köszönjük!

Csoportos foglalás:

A megrendelt szolgáltatás (szállásfoglalás+étkezés)  a tervezett érkezést megelőző 15 napon túli lemondása kötbérmentes. 15-5 nap közötti lemondás esetén a kötbér 50 %, 5 napon belüli lemondás vagy meg nem érkezés esetén a teljes díj 100 %-át meg kell fizetni. Módosítás, lemondás írásban lehetséges. Az előleg elutalásával a lemondási feltételeinket minden vendégünk elfogadottnak tekinti. Megértésüket köszönjük! 
Szállásfoglalás lemondása: a SZÉP kártyás előleg visszautalását minden esetben az adott, szép kártya szolgáltató bank végzi el. Menete: a vendég kérésére a szállás visszautalási kérelmet nyújt be a bank felé. A kérelem leadásától számított 30 nap az ügyintézés ideje.